GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Mehmet Akif Ortaokulu

Ara

Okulumuz öğrencisi Sefanur ÖZDEMİR, 25 Aralık Gaziantep'in Kurtuluşu anısına yapılan turnuvada, 10 Okul ve 80 Sporcunun katıldığı Dart Yıldız Kızlar Kategorisinde Gaziantep 3. sü olmuştur. Öğrencimizi ve Dart Hocamız Melek OKTAR'ı tebrik ediyoruz.

Ara

Gaziantep Üniversitesi Yeni Kuşak Gençlik Topluluğu ile ortaklaşa düzenlenen Galle Park gezisinde okulumuz 6/A sınıfı öğrencileri keyifli bir gün geçirdiler. Gezinin düzenlenmesinde emeği geçen Gaziantep Üniversitesi Yeni Kuşak Gençlik Topluluğu'na ve okulumuz öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

Ara

Gazi Oyunları kapsamında düzenlenen atletizm müsabakalarında okulumuz öğrencisi Ömer Devra YALÇIN İl 2. si olmuştur. Öğrencimizi ve atletiz hocamız Songül AKAY'ı tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuz kantin ihalesi 12/12/2023 tarihinde saat 10:00'da yapılacaktır. Detaylar, Üst Yazı, İhale Onay Belgesi ve İhlaye Katılanlardan İstenenler aşağıdaki fotoğraflarda mevcuttur.

Ara

Okulumuz Yabancı Dİl Öğretmeni Cemile Canan Uludağ Öksüz önderliğinde yürütülen Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Fidan projesi kapsamında okulumuz öğrencileri ile Doğanca Köyünde Fidan Dikimi Etkinliğine katıldık. Onlarca fidan diken Öğrencilerimizle güzel ve anlamlı bir gün geçirdik. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.