GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Mehmet Akif Ortaokulu

Şbt

Bilek Güreşi Yarışmalarında Okulumuz Öğrencisi Emine Güler 60 Kilo Sol Kol da Gaziantep 3. Sü olmuştur. Öğrencimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ahmet KARAGÜLLE'yi tebrik ediyoruz.

Şbt

Okul sporları puanlı atletizm  yarışmasında yıldız kızlar bayrak takımı Şampiyon oldu.

Okul sporları puanlı atletizm yarışmasında yıldız kızlar genel sıralamada Gaziantep 2. Si oldular şehir dışında gruplara katılmayı hak kazandılar

Okul sporları puanlı atletizm yarışmasında yıldız kızlar cirit atma 2. Si Yaren Su Azlağ

Okul sporları puanlı atletizm yarışmasında yıldız kızlar  100 metre engel 2. Si Zeliha Sırtlan

Kızlarımızı ve atletizm hocalarımızı tebrik ediyoruz.

Şbt

Öğrencimiz Dursun Nur POLAT Okullar arası Yıldız Kızlar İl Birinciliği yarışmalarında Gaziantep 3. sü olmuştur. Öğrencimizi ve Atletizm hocamız Yusuf PÜRÇEK'i tebrik ediyoruz.

Şbt

eTwinning projemiz 'Mysteries in Flags' kapsamında Ocak ayında seçilen ülkelerin bayrakları mozaik çalışması olarak yapılmıştır. Tamamlanan çalışmalar, projenin kurucu ortağı ve üyelerinin ziyareti sırasında, 13 Şubat Salı günü okulumuzda sergilenmiştir.

Şbt

Bursa'da gerçekleştirilen  U14 Türkiye Salon Şampiyonası 4x200 bayrak yarışında öğrencimiz Ömer Devran YALÇIN Türkiye Şampiyonu olmuştur. 4x200 bayrak yarışlarında öğrencimiz Yaren Su AZLAĞ Türkiye 5. si olmuştur. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve Atletizm Hocamız Songül AKAY'ı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

Atatürk'ün Gaziantep'e Gelişi adına düzenlenen Gaziantep'in en hızlısı yarışmalarında öğrencilerimiz bir çok derece elde etti. Bu başarının mimarı Atletizm Hocamız Songül AKAY'a teşekkür ediyor, Hocamızı ve öğremcilerimizi tebrik ediyoruz.

Öğrencilerimizin başarıları:

Vakkas ÖZDEMİR 60 metre de Şampiyon

Ömer devran YALÇIN 50 metre de Şampiyon

Yaren su AZLAĞ 60 metre de şampiyon

Fatmanur ASLAN 60 metre de şampiyon

Adem Ömer Berat KÖSE 60 Metre de .

Zahide YAŞAR 60 metre de .

Yaren YAŞAR 60 metre de .

Dilara KANBAY 60 metre de .

Abdurrahman AHMED 60 metre de .

Özlem Nisa AKAY60 metre de .

Ock

Okulumuzda düzenlenen Futbol ve El tenisi Turnuvalarında Şampiyonlarımız belli oldu. El tenisinde 5-D ve 6-D sınıfı, Futbol da 7-C ve 8-D sınıfı şampiyon oldu. Şampiyon sınıflarımızı tebrik ediyoruz. Turnuvayı düzenleyen Beden eğitimi öğretmenlerim,z Oğuz KORKMAZ'a ve Ahmet KARAGÜLLE'ye teşekkür ediyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikle Projesi kapsamında okul geneli bulmaca etkinliği gerçekleştirdik. Çocuklarımız keyifli vakit geçirdiği etkinliklerden karelerimize aşağıda göz atabilirsiniz.

Ara

"Ben Anteplilerin gözlerinden nasıl öpmem ki, onlar yalnız Antep'i değil tüm Türkiye'yi kurtardılar" M.Kemal Atatürk

Mustafa Kemal ATATÜRK'ün bu sözünde de gördüğümüz gibi, Gaziantep Savunması tüm ülkeye örnek olmuş bir savunmadır. Vatan için onca şehit veren Gazi şehrimizin kurtuluş yıl dönümünde şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.

25 Aralık Gaziantep'in Kurtuluşu törenini hazırlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında düzenlenen hikaye anlatma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor, proje yürütücüsü Türkçe öğretmenlerimiz Yılmaz ERDEM ve Hamide Aydos MERT'e teşekkür ediyoruz.

Dereceye giren öğrencilerimiz;

1. İlayda CEYLAN

2.Dila AKÇA

3. Ayşe İrem SÖĞÜT

Ara

Gazi Oyunları kapsamında düzenlenen Halter yarışmalarında öğrencimiz Emine GÜLER ve Kevser BEYHAN kendi kategorilerinde Gaziantep 1. si oldular. Öğrencilerimizi ve halter hocamızı tebrik ediyoruz.

Ara

2. Gazi Oyunları Hokey müsabakalarında okulumuz Hokey takımı Gaziantep 2. si olmuştur. Öğrencilerimizi ve takım hocalarımız Mehmet İNCE ve Halit İNCE'yi tebrik ediyoruz.

Ara

Mysteries İn Flags (Bayrakların Gizemi) eTwinning Projesi kapsamında Aralık ayı etkinliğimiz olan Güney Kore bayrağının hikayesini anlatan tiyatro çalışmamızı gerçekleştirdik. Etkinlik hem türkçe hemde İngilizce olarak okulumuz öğrencileri tarafından sahnelendi. Öğrencilerimize ve Okulumuz Yabancı Dil Öğretmeni Cemile Canan Uludağ ÖKSÜZ'e teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz öğrencisi Sefanur ÖZDEMİR, 25 Aralık Gaziantep'in Kurtuluşu anısına yapılan turnuvada, 10 Okul ve 80 Sporcunun katıldığı Dart Yıldız Kızlar Kategorisinde Gaziantep 3. sü olmuştur. Öğrencimizi ve Dart Hocamız Melek OKTAR'ı tebrik ediyoruz.

Ara

Gaziantep Üniversitesi Yeni Kuşak Gençlik Topluluğu ile ortaklaşa düzenlenen Galle Park gezisinde okulumuz 6/A sınıfı öğrencileri keyifli bir gün geçirdiler. Gezinin düzenlenmesinde emeği geçen Gaziantep Üniversitesi Yeni Kuşak Gençlik Topluluğu'na ve okulumuz öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.